The best Side of ξενοδοχεια κυπαρισσια

Εδώ είναι, όμως, το πιο ιδιαίτερο. Το λιγότερο γνωστό. Το πιο παράξενο. Και γι’ αυτό μαγικό.

Περιορίστε την αναζήτηση συμπληρώνοντας τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης για να δείτε ακριβώς την τιμή.

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη, σύγχρονη και προσεγμένη εγκατάσταση. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με μοντέρνα και άνετα έπιπλα και έχουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα.

Ο τελευταίος βρίσκεται αριστερά του χωριού, μετά την παραλία της Αγίας Κυριακής. Εκεί που για λίγα μόνο χιλιόμετρα, που ανήκουν στο νομό Λακωνίας (γιατί το κομμάτι της Αργολίδας είναι έτοιμο), δεν έχει ολοκληρωθεί ο παραλιακός δρόμος που θα ενώνει το Λεωνίδιο και τα Πούλιθρα με το Κυπαρίσσι.

Η αρχιτεκτονική του έχει παραδοσιακά στοιχεία με γραφικά δρομάκια.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Κυπαρίσσι μετατρέπεται σε τουριστικό κέντρο με ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και καφετέριες που ικανοποιούν τον κάθε επισκέπτη. Στον οικισμό της Παραλίας βρίσκονται μερικά από τα ομορφότερα παραδοσιακά σπίτια, τα οποία αγγίζουν, κυριολεκτικά, την θάλασσα. Η χρονολογική τους καταγωγή επιβεβαιώνεται από τις επιγραφές, οι οποίες είναι χαραγμένες στις προσόψεις τους.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση της προσβολής.

Το κοινό κυπαρίσσι είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά κωνοφόρα δέντρα και κυπαρισσοειδή φυτά, καθώς δεν προσβάλλεται εύκολα από ασθένειες και έντομα.

Ενημέρωσε τους μεσίτες ότι ψάχνεις για ενοικίαση κατοικίας

Κορυφαία θεραπεία γυναικολογικών παθήσεων με την Ρομποτική Χειρουργική

Η επίσκεψη μέσα από πικροδάφνες, γαλατσίδες, website κιτρινοξιλιές, συκιές και σχοίνα στο αρχαίο Ασκληπιείο και στα ξωκλήσια επάνω από τον γραφικότατο συνοικισμό Βρύση. Βλέπεις, ακούς και ευφραίνεσαι το νερό που αναπηδά μέσα από τον βράχο καθώς υπόγεια κατεβαίνει από τις κορυφές του Πάρνωνα και αναβλύζει για να υδροδοτήσει το Κυπαρίσσι και να ποτίσει την καλλιεργήσιμη γη ολόγυρα.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επιστήμη και τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία του Έλληνα ασθενή

Στην αρχαιότητα το Κυπαρίσσι ήταν γνωστό με το όνομα Κύφαντα και η ακρόπολή του βρίσκεται επάνω στον λόφο Καστράκι. Τους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους ανήκε διοικητικά πότε στη Σπάρτη και πότε στο Αργος.

Μπορούν τα κυπαρίσσια να καλλιεργηθούν εκτός υγροτόπων;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *